tiistai 20. tammikuuta 2015

SENIOR PICTURES

Hei! Kävin ottamassa nä kuvat jo viime syksynä, mutta en oo vaan ajatellut julkasta niitä tänne. Jenkeissä on siis tapana seniorina käydä ottamassa ammattilaiskuvaajan kanssa kuvia. Sit sä lähetät yhen sun kuvista sun koulun yearbook staffille, niin että ne voi laittaa sen yearbookkiin! Otin nä kuvat mun kännykällä printatuista kuvista joten värit on vähän oudot joissan kuvissa..

2 kommenttia:

  1. Wow ihania kuvia ! Ootko ollut tyytyväinen AFS järjestöön ja jos oot/et ole niin miksi?:D Onko asiat hoitunu helposti ja miten mahollisista ongelmatilanteista on selvitty :D? Ite haluisin lähtee vaihtoon kans mutta mietityttää että minkä järjestön kautta kannattaisi lähteä, eli voisitko suositella AFS? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon ollu ihan tyytyväinen. Kaikki toimi moitteettomasti ennen mun lähtöä. Sain mun sijoitustiedot aikasin ja meiän lähtöorientaatio leiri Turussa oli ihan tosi kiva! Täällä usa:ssa mulla ei oo ollu paljon tekemistä AFS:n kanssa. Mulla oli lokakuussa yks leiri (mikä oli pettymys), ja sit nään mun afs liasonin noin kerran kuussa. Pitää kuitenkin muistaa että AFS toimii erilaisesti eri osavaltioissa, esim montanassa afs:n verkosto ei oo vielä hirveen kehittynyt. Tä ei oo haitannu mua, koska mulla on muutenkin niin paljon tekemistä ja kavereita. Jos haluaa olla paljon tekemisissä muitten vaihtareiden kanssa, ja osallistua vaihtarijärjestön järjestämiin tapahtumiin ja matkoihin jne, suosittelen rotarya!

      Poista