perjantai 16. tammikuuta 2015

8TH GRADE ORIENTATION

Moikka! Eilen meillä oli meiän koululla 8th grade orientation, eli kasiluokkalaiset pääsi tutustumaan meiän kouluun. Esiinnyttiin Dance Teamin kanssa auditoriossa tän orientaation alussa. Tällä kerralla meillä oli ohjelma joka me esitettiin koulun orkesterin soittamaan musiikkiin! Esiinnytään taas huomenna, perjantaina, tolla samalla ohjelmalla. Auditoriossa oli kans muita esiintymisiä ja puheita. Esiintymisen jälkeen mentiin yhteen meiän koulun liikka-saliin jossa oli pöytiä kaikille koulun harrastuksille ja kerhoille. Ruokalassa oli pöytiä kieliopinnoille. Kasiluokkalaiset ja heidän vanhemmat tuli kattomaan näitä eri pisteitä. Meidän pöydällä me kerrottiin koulun tanssijoukkueesta, ja kerrottiin ensi vuoden joukkueen auditionista jne. Tä oli mun mielestä tosi hauska tapahtuma! Suomessa lukioiden tutustumistilaisuudet on kyllä aika laimeet tähän verrattuna :D!
Ylhäällä näkyy poikien varsity koripalloilijoiden julisteet!

2 kommenttia:

  1. Onks toi teijän Dance Team teijän koulun Cheerteam vai onks sillanen sit vielä erikseen? Vitsi ois kiva jos suomessakin ois tommoset tutustumispäivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on cheer team erikseen! Cheerleaderit on cheeraamassa kaikissa peleissä (football, volleyball, basketball) eli seisoo oppilaiden katsomon edessä , kun taas dance team esiintyy aina silloin tällöin peleissä (meillä on esim. Yhteensä 8 esiintymistä koripallo peleissä. Pelejä on joka viikko!

      Poista