sunnuntai 2. marraskuuta 2014

HALLOWEEN

Torstaina esiinnyttiin taas dance teamin kanssa yhessä lentopallo pelissä. Esiintyminen meni hyvin, ja meitä kannustettiin kans kivasti :) Jäätiin sit vielä esiintymisen jälkeen kattomaan peliä.


 
Perjantaina oli sit halloween! Täällä oikeesti panostetaan halloweeniin ja kaikkiin koristeluihin. Talojen koristelut alkoi jo melkeen kuukausi sitten!! Sillon myös kaupoissa alettiin myydä kaikkea halloween kamaa. Koulussa tosi monet oli pukeutunut, ainakin jos vertaa mun suomen kouluun. Koulun jälkeen menin yhden kaverin luo valmistautumaan kauden vikaan jenkkifutispeliin. Peli alkoi 7.30, ja katottiin se loppuun asti. Meidän joukkue sai jopa yhden touchdownin (meidän joukkue on siis ihan surkee, ne ei oo voittanut yhtäkään peliä) = halloween miraclee!! Peli loppui aika myöhään, mentiin sit mun kaverien kanssa trick or treataamaan pariin taloon, ja sit mentiin yhdelle kaverille vaan viettämään aikaa!

Purple powder (Sentinelillä, koululla jota me pelattiin vastaana, oli tollasta purple powderia mitä ne heittii ilmaan ja sit koko niitten katsomo oli tollasessa lilassa pilvessä!!)

tällasia karkkeja annetaan täällä trick or treattaajille !! nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti