torstai 30. lokakuuta 2014

DANCING AND CARVING PUMPKINS

Moikka! Viime viikon perjantaina esiinnyttiin koulun tanssi joukkueen kanssa jenkkifutis pelissä! Meillä oli uus ohjelma ja tällä kerralla meillä oli pompomit! Perjantaina sitten tietty oli tosi huono ilma ja satoi joten peliä katsomassa ei ollut niin paljon ihmisiä kuten yleensä on... ja kaiken lisäksi ruoho oli tosi liukas koska satoi..  mutta tanssiminen meni hyvin ja kaikki tykkäsi meidän ohjelmasta! Onneksi me esiinnytään taas huomenna (tällä kerralla lentopallo pelissä) joten saadan enemmän ihmisiä kattomaan!
nyt meillä on tollaset dance team takit, selässä lukee meidän sukunimet!!
Viime viikonloppuna olin lähinnä kaverien kanssa. Kävin kans ottamassa mun senior picturet yhdellä amattilais kuvaajalla:) Lauantai illalla meillä oli sleepoveri kiyanan luona kiyanan, isyn ja aidanin kanssa, me kaiverrettiin kurpitsoja, katottiin leffoja ja hot tubbattiin. Rachel oli töissä koko illan joten me käytiin kans moikkaamassa häntä ja ostettiin jätksit (dairy queen<3). Noiden tyttöjen kanssa mä oon yleensä. Ihan hullua että jo 2 kuukaudessa mun kavereista tällä on tullut jo näin läheisiä!
Tällä viikolla on halloween ja mulla on mun puku ja kaikki jo valmiina. Meidän perhe järjestää halloween juhlat joten meille tulee paljon vieraita. Perjantaina mä menen kanssa meidän koulun kauden vikaan jenkkifutis peliin. Me pelataan sentinel:iä vastaan, joka on meidän "rival school". Alla nyt muita kuvia mitä mä oon nyt tällä viikolla tehnyt :)
Olin sunnuntaina mun kaverin scavenger hunt joukkueessa (meidän piti löytää vihjeitä ympäri koko kaupungin niin nopeesti ku pystyttiin meidän vanhojen vihjeiden avulla), mun joukkue voitti ja palkinnoksi saatiin swedish fishejä jotka muuten ei ole ruotsista haha
s'moress 
throwback homecoming! go knights!

2 kommenttia:

  1. Olitteko alasti tuolla poreammeessa ? :D

    VastaaPoista
  2. Haha ei oltu mulla oli olkaimeton bikini yläosa !!:D

    VastaaPoista