keskiviikko 6. toukokuuta 2015

KUULUMISIA...

Moikka! Nyt on taas tapahtunut vaikka mitä mun viime postauksen jälkeen! Huhtikuussa meillä oli field trip montanan pääkaupunkiin mun government classin (ja kaikkien muitten senioreiden) kanssa. Nähtiin siellä miten hallitus/eduskunta toimii jne. Oon käyny kattomassa mun kavereiden track&field, lacrosse ja pesäpallo pelejä! Pari viikkoa sitten kävin arizonassa moikkaamassa mun suomikaveria joka on siis tucsonissa vaihdossa. Meillä oli dance team banquet viime viikolla. Kaikkien koulu urheilulaji kausien loputtua järjestetään tollanen banquet kauden päättäjäiseksi. Pari viikkoa sitten mun kaveri kutsui mut menemään hänen isoveljen (joka käy toista koulua) koripallo banquettiin. Viime viikolla käytiin kiyanan ja isyn kanssa kattomassa kun Rachel esiintyi paikallisessa musikaalissa! Yks päivä kävin vaeltamassa michellen kanssa mikä oli super kivaa. Muutenkin olen viettänyt tosi paljon aikaa mun kavereiden kanssa täällä!
Missoulassa on ollut tosi lämmin nyt viimeisen (parin?) kuukauden aikana. En oo varmaan kolmeen viikkoon käyttäny pitkiä housuja haha (noei). Täällä on siis ollut yli 20 astetta celsius lähes joka päivä! Mä oon kans saanut vähän väriä mikä varmaan näkyy uusimmissa kuvissa..! Meillä on kans prom nyt tänä viikonloppuna, mitä oon odottanu kauan! Mulla on mekko, kengät, korut ja korut jo valmiina. Ennen promia meillä on nyt keskiviikkona public performance mun drama 2 luokan kanssa. Esitetään meidän 10 minuutin (mun näytelmä on 17 min..) näytelmät joita ollaan pareissa harjoteltu nyt noin kuukauden. Perjantaina esiinnyn parin mun koululaisen järjestämässä Vaudeville showssa! Toi vaudeville on show missä tanssi, sirkus, voimistelu, näyttely, laulu jne on yhdistettynä yhdessä showssa.
Nyt mulla on alle 40 päivää siihen päivään kun tuun takasin suomeen... ja alle kuukaus kunnes nään mun suomi perheen taas. Vaan kotiinpaluuta ajatteleminen ahdistaa ihan suunnattomasti. Samalla oon tositosi surullinen ja tosi iloinen. Nyt pitää vaan ottaa kaikki irti mun viimeisestä kuukaudesta!!
pari meidän kaveria otti nä kuvat musta ja kiyanasta spring breakin alussa!
matching
Kotsaa
Mum host perhe muuttaa Salt Lake Cityyn nyt kesällä
prom mekko ostoksilla!
Dane Team Banquet
mä "letter" tanssissa! ja sain most improved palkinnon!
mun host sisko Gracie
Tanlines??? haha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti