tiistai 9. joulukuuta 2014

TANSSIA, TANSSIA

Heissan! Esiinnyttiin viime perjantaina kaupungin mallilla mun nykytanssi ryhmän kanssa! Mun ryhmästä vaan neljä, mukaan lukien mä, pystyi esiintymään, mutta ihan hyvä vaan että meitä ei ollu monta koska meillä ei ollut paljon tilaa tanssia. Esiintyminen meni tosi hyvin! Me autettiin kans nuorempia tanssiota vaihtamaan kenkiä ja katottiin muutenkin niitten perään lavan takana :) Meiän koko esityksen teemana oli the Grinch, vaikkei mun tanssi ryhmä oikeestaan seurannu sitä teemaa. Esiintymisen jälkeen menin Rachelin (joka myös esiintyi), Michellen ja Cieran kanssa syömään kun ne tuli kattomaan meidän esiintymistä! Esiintymisen jälkeen mentiin Cieralle ja hottubattiin. Musta tuntuu että kaikillä täällä on hottub koska ollaan aina hottubbaamassa jossain mun kavereiden kanssa haha! Sit menin vielä yöksi Rachelille.
Lauantaina mä ja Rachel oltiin koulun Date Auctionisssa. Siellä siis ihmiset tarjosi rahaa sitä että ne pääsisi dateille meiän kanssa. Koko toi date auction oli mun mielestä vähän outo kylläkin. Mä "ostin" yhen mun kaverin joten hän oli mun date :D Lauantai menin Isylle Kiyanan kanssa, ja katottiin titanic.
Sunnuntaina esiinnyttiin koulun dance teamin kanssa yhessä University of Montanan korispelissä. Ennen esiintymistä käytiin kans syömäs dance teamin tyttöjen kanssa. Esiintyminen meni hyvin vaikka musiikki oli ihan liian hiljanen niin isossa tilassa.. Meiän seuraava esiintyminen on kai 20. päivä, vaikka joulu loma on jo alkanu sillon!
Tässä näkee että mun viikonloput on kyllä aika kiireisiä, mulla on koko ajan jotain tekemistä!


3 kommenttia:

 1. "hottubattiin"??? hot tubiin.

  VastaaPoista
 2. Aa eiku nyt tajusin mitä tarkotit XDxd kuulosti vaan niiin oudolta ja väärältä, pelkään että unohdat suomenkielen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo suomen puhuminen /kirjoittaminen tuntuu kylläkin vähän vaikeelt joten olisin ihan hyvin voinu tehä ton virheen!! :D

   Poista