tiistai 19. elokuuta 2014

CAMPING

Moi! Kerron nyt aika tiivistetysti mun viime neljästä päivästä. Oltiin siis just 4 päivää leireilemässä mun perheen asuntovaunun kanssa! Ajettiin ensin 4 tuntia meidän leirintäpaikkaan - Twin Lakeseille. Matka sinne meni tosi nopeasti. Ihailin koko matkan ajan Montanan kaunista luontoa.. Nyt ymmärrän mistä nimi Montana tulee! Vuoret ympäröivät sut aina. Me ajettiin mm. ihan Idahon rajan ohi! Meidän leirintäpaikka oli niin kaunis! Täydellinen paikka leireillä!
Vietettiin siellä meidän tuttavaperheen iskän synttäreitä! Yhteensä meitä oli kai ~14 ihmistä + 5 koiraa. Mä viihdyin hyvin näiden ihmisten seurassa, kaikki otti mut hyvin mukaan, ja meillä oli tosi hauskaa! Järvellä pääsin kokeilemaan sup lautailua ja kajakilla melomista. Koko pidennetyn viikonlopun aikana pääsin muuten kokeilemaan tosi monia mulle uusia juttuja mm. hevosenkengän heittämistä, söin mun ekan s'moren, maistoin huckleberrieseja.. Me syötiin siis tosi paljon! En yhtään ihmettele miksi vaihtarit yleensä lihoaa haha. Paikka jossa me vietettiin nämä neljä päivää ei ollut verkkoa, joten siellä pääsi rentoutumaan ilman puhelinta, mikä oli mulle tosi virkistävää!
Tältä näytti aina kun ajoi teitä.. vuoria joka puolella! Joskus vuoret oli lähellä, joskus pidemmän matkan päässä...

Tuolla näkyy ranta jossa meidän teltat + asuntovaunu oli!
Mä sup lautailemassa
Käytiin myös järvessä pulahtamassa vaikka ulkona oli aika kylmä tuulen takia!

Mun eka s'more!! Nam 
Käytiin myös eilen Bannackissa, joka joskus aikoinaan oli Montanan pääkaupunki! Sieltä löydettiin kultaa, ja siksi siitä tuli niin tärkeä kaupunki Montanalle. Nykyään bannack on vain haamukaupunki. Bannack oli tosi pieni paikka, joten sinne ei ollut eksynyt niin paljon turisteja. Mun mielestä se oli tosi siisti paikka! Siellä sai oikean villin lännen tunnelman. Noitten vanhojen talojen sisälle pääsi siis kattomaan. Jos halusi, sai myös kokeilla kullanhuuhtomista (?). 
Mä ja mun ihana host sisko! 

2 kommenttia:

  1. Siis vautsi, oon kyllä niin iloinen sun puolesta kun kuulostaa niiin kivalta! Onko ollut jotain kiusallisia hetkiä erikielisten ihmisten kanssa tai jännittääkö sua puhuminen muiden kanssa? Oon nimittäin itsekin suunnittelemassa vaihtovuotta mutta oon tosi huono puhumaan ihmisten kanssa, ja vieläpä vieras kieli..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kai kerran tai pari käynyt niin etten ole keksinyt tarkoittamaani sanaa englanniksi, mutta silloin olen vain selittänyt mitä tarkotan, jolloin mua on ymmärretty :D Muuten mulla ei kyllä ole ollut mitään ongelmia englannin puhumisen kanssa.. ihanaa kun tä kieli on tullut mulle heti näin hyvin käyttöön! Ei kannata todellakaan jännittää vieraan kielen puhumista! Kieli tulee kyllä, kun sitä vaihdossa joutuu käyttämään joka päivä.. Tärkein on, että yrität (sitä todellakin arvostetaan)! Mun kielitaitoja (suomi,ruotsi,englanti,saksa) ainakin arvostetaan täällä paljon, koska jenkit usein osaavat vain englantia ja ehkä vähän jotain muuta kieltä!

      Poista